Trollets betraktelser 92 15 april

Mamma påstår att människor kommer från aporna. Jag vet hur apor ser utmen inte tycker jag att varken Mamma eller Pappa ser ut som apor. Mamma är konstig hon.... eller....  vad tycks om min ap-posé?



I söndags åkte vi hem från mormor. Det blev lite svettigt att hoppa på tåget i Västerås. Mamma hade rätt mycket att bära på och dessutom mig. Tåget stannade låååångt ifrån oss på perongen så mamma fick springa. Det såg rätt kul ut när hon kutade omkring med min brumbrumstol och väska på ryggen. Tur att mormor höll koll på mig! Hoppas inte det dröjer så länge tills jag får träffa min Mormor igen. Hon är ganska kul trots att hon röker pi och fy!

På tåget hände något konstigt, förutom att någon hade stulit rutchkanan från barnvagnen. Så jag fick hoppa upp och ner från en barnstol istället för att ha något att göra. Helt plötsligt frågade en kille Mamma om hon visste att han kunde slå ihjäl mig. Jag råkade visst komma åt hans fot varje gång jag hoppade ner på golvet. Mamma som tyckte att han fick skylle sig själv reste sig upp och blev jättestooooor. Och vet du vad hon sa? OCH JAG DIG! Cool mamma eller hur? Lika lugn var hon inte när vi kom tillbaka till våra platser så jag var tvungen att krama henne länge så hon inte var så ledsen länge.
 
Pappa hämtade oss på stationen och vi åkte till hans lägenhet och grillade. Inte i lägenheten men utanför! Jag fick hamburgare med massor av lök och ketchup. Bra pappa!



Och vet du vad som fanns mer där? En lekplats. Det verkar krylla av dem!!



I måndags var det konstigt. Mamma sa att det var måndag men det blev inget dagis för det. Istället tittade jag och pappa (nåja) på barnprogram hela morgonen. Sen tog vi som vanligt en tripp till Universeum. Jag hittar riktigt bra där. Mamma lovade att jag skulle se när Herman Haj skulle få mat. Det lät jättespännande men det var det inte. Eller jo, lite för alla de små fiskarna fanns framme vid rutan och det var jättemånga.

På tal om hajar... måste berätta något. När mamma hämtade mig på dagis, då innan vi skulle till Mormor så fick jag se på när min fröken Cilla bytte på Hugo. Och han såg jättekoonstig ut!! Han hade en slang hängande från snippan!! Mysko!! Det har inte jag! Jag bara stirrade!! Både mamma och Cilla skrattade åt mig. Slår vad om att de visste att han var konstigt utvecklad!! När vi sen tittade på hajarna så upptäckte jag att de har inte mindre än TVÅ slangar som hänger från snippan. Mamma kallar det för snopp och jag undrar vad man har den till?? Snippan vet jag ju, den kissar man med. Jag säger det ofta.... att det kommer kiss i snippan och då tror mamma att jag vill gå på toa...hmm... varför gör man det när det är så skönt att göra det i blöjan?



På Universeum fanns en... grej.... Spikarna satt fast på den men de gick att ta loss. Och om jag släppte en spik en bit ifrån grejen så flög spiken till grejen. Urcoolt!


 
Sen körde jag lite polisbil igen. Den har så himla många roliga knappar. Undrar om inte polisen saknar sin bil? För i sådant fall vet jag var de har glömt den!!






Igår när jag tog med mamma och handlade så visade mamma mig ett underlägg och frågade vad det var för frukt. JORDGUBBAR svarade jag för det var ju det. Mamsingen blev så paff över att jag visste det så hon var tvungen att köpa underlägget!

Idag har jag klappar bäbisankan, ätit glass och lekt i Hembygdsparken. Kalas!!

Nattinatti!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0