Trollets betraktelser 29 januari 2009

Vips var det ett nytt år. eller Mamsingen påstår det. Jag märker ingen större skillnad, faktiskt. Vädret är lika grått, det är tråkigt att gå och lägga sig, Mamsingen hämtar och lämnar mig på dagis (älskar mitt dagis) och pappa är "dum i huvudet". Det sista sa visst Mamma till pappa en dag när hon tyckte att han var det. Jag snappade upp det på rekordtid och nu säger jag det ofta. Mamma tycker inte att det är lika kul men jag fortsätter med det ändå.



Det dröjde jättelänge efter de opererat mig innan jag fick bada i badkaret igen men jag är nu lika galen som innan. Jag dyker ner i badkaret och stannar under vattnet så länge jag bara kan. Allra roligast är när Mamma badar samtidigt och stänker vatten på mig precis när jag dyker ner med huvudet. Babysim har jag inte gjort sen innan jag blev opererad men Mamsingen har lovat att vi ska åka dit imorgon. JIPPIJIPPI som jag förtjust gastar åt det mesta.



Men vänta... vad är detta?


Aha, bara ett Troll som fått en ballong!! Första natten sov jag med denna flygande precis ovanför mig och snöret i ett hårt grepp i ena handen. Mamsingen försökte ta den i från mig men jag blev kalasarg varje gång!





Vi har varit uppe och hälsat på pappa i Götebord ett par helger nu. Mamma kör dit mig så att jag får träffa honom ibland i alla fall. Han är jättekul kortare stunder men sen vill jag till Mamsingen igen. Henne vet man var man har.

Pappa har inget riktigt köksbord så därför får vi sitta på picknick-filten. Räkor äter vi ofta och nu senaste fick jag smaka en ny dryck som killade massor i näsan. Pommac tror jag Mamsingen kallade den och den kom i en jääääätteflaska!



Pappa är lite dålig på det där med att handla hem frukost till mig när jag är på besök. Men yoghurt fanns det i alla fall. Och god var den!




I helgen gjorde vi något kul, vi var på Universeum. OJOJOJ så mycket kul det fanns att titta på och göra där! Först gick vi inomhus fast det var utomhus. Det skulle föreställa Sveriges vattendrag och naturligtvis fanns det en groda där. En somo lät när man tryckt på en knapp. Vansinnigt spännande! Jag ville aldrig gå därifrån.


Sen hittade jag en annan rolig spak som jag kunde dra och slita i. Det pös upp bubblor mest hela tiden men oj, va skoj!



På vår promenad genom Seriges vattendrag dök det upp jättestora fiskar. De var nästan lika stora som vad jag är!!

Fikade gjorde vi bland hajarna och rockorna. Jag och pappa gick balansgång över rockorna. Jag var inte rädd alls men pappa såg lite skärrad ut.

JAg mätte mig med laser och jag var 85,6 centrimeter lång ocoh sen hitade jag trumrummet. Jag slog och spelade för fullt och var inte helt glad när Mamma lyfte mig därifrån. Vad spear det för roll att det fanns andra barn som ville spela?

Sen lekte jag lääänge i Minipulsrummet.


Pappa hann inte ens köra ut från parkeringshuset efteråt förrän jag antog den här posen.


Idag är det 7 år sen min morfar skaffade vingar. Mamma tror att jag fått allt hans bus, nu när han inte behöver det. Vem vet?

RSS 2.0