Trollets betraktelser 67 - 27 september

Så här länge brukar det inte gå mellan varven men just nu har det varit mycket. Jag har börjat på Dagis och det är nästan alltid kul. För mammas skulle så gråter jag en skvätt varje gång hon lämnar mig men det går snabbt över. Varje dag utom på måndagar så äter jag frukost med de stora barnen på den andra avdelningen. det är alltid lika kul att se vad mamma har hittat på för frukost. Ibland får jag yoghurt och knäckemacka, ibland macka med ost och ibland, när jag har riktigt tur och farmor har lämnat köttbullar, så får jag köttbullsmackor. Det är riktigt gott och då glömmer jag bort att gråta/vinka till mamma.

Mamma verkar har börjat jobba mycket mer nu än innan. Hon är så trött när hon kommer hem. Men stackars mig då!! Jag har ju lika långa arbetsdagar som henne. När hon är för trött när hon kommer hem så låtsas jag vara extra gnällig vilket alltid slutar med att både jag och mamma går och lägger oss vid halv åtta. Det är mysigt! De andra dagarna ligger Mamsingen och pratar lite med mig och sen säger hon NATTINATTI och går ut. Naturligtvis måste jag protestera lite för syns skull men ska jag vara ärlig så är det ganska skönt när hon går så jag får sova. Allra värst är det när hon tror att hon måste sjunga en stund för mig innan jag kan sova. Men HALLÅ... jag får ju ont i skallen och öronen av hennes.... sång eller vad man nu ska kalla det. Ibland orkar jag helt enkelt inte med henne utan sätter handen mot hennes mun så hon inte kan sjunga och oftast respekterar hon det.

Vi har varit uppe hos mormor ensväng och gjort om hennes hall. Jag hjälpte också till lite här och var men Mamsingen tyckte mest att jag var i vägen. Det verkade som det i alla fall för helt plötsligt stoppades jag in i biiiil (brumbrummen heter visst biiiil) och vi åkte långt. När vi kom fram fanns det en massa andra barn som jag kunde leka med och en jättegräsmatta att leka på......

Vet du vad.....Jag tror jag tar en omstart med mitt skrivande.....så vad som hänt fram till idag får du mest njuta med bilder. Hörs snart!

Om man har så här mycket bus i blicken så måste man........



...klara av att se absolut oskyldig ut.....



Jag gillar verkligen livet och mina skratt är smittande!!



Vi har varit på Hovs Hallar. Det var kalaskul och massor av sten fanns det. Ska nog bli geolog när jag blir lite större.



Med oss till Hovs Hallar var Tant Helena och Stora snygga/stygga farbrorn. Oj, så lång han är!!!



Jag har hjälp mamma att sortera kläder...



Halsbandet har jag tillverkat alldeles själv på dagis.



Rita gör jag mycket och gärna. På väggar, papper och på stolar....



Och försöker förlägga mammas nycklar.


Och badar så klart!!!!


Ses snart!

RSS 2.0