Trollets betraktelser Egypten 4; 7 November

Hej hej

Här knallar livet på. Pappa dyker hela dagarna så jag får ha Mamsingen alldeles för mig själv. Han kommer hem på kvällarna förståss och då brukar vi hitta på något. Två dagar på raken har jag fått åka vagn långt och vi har gått till shoppingcentret. Ena dagen köpte vi piller till pappa så nu skjuter han kaniner istället för spraya toaletten....undrar vad som menas med det!


Klänningarna fick vi äntligen! Brevbäraren hade varit här i lördags men inte samtidigt som vi satt och vänta på honom. Han sa att han skulle komma klockan fem på eftermiddagen. Mamsingen och pappa satt ju och väntade till kvart i sex men han kom inte. Men du fårstår här i Egypten så är inte klockan fem, klockan fem utan snarare någon gång efter fem. Så när pappa återigen bestämde möte med brevbärararen i onsdags så tog han det säkra före det osäkra. De hade bestämt klockan 11 och pappa gick och satt sig i receptionen redan klockan halv 11. Kvart över 12 kom brevbäraren äntligen och då ville han ha 52 Le för att ge pappa paketet.



Igår käkade vi middag på Pizza Hut. Pappas mage var så bra att han var sugen på skräpmat. Jag rotar gärna i papperskorgar och jag gillar skräpmat massor. Undrar varför man måste gå till en restaurang för att få skräpmat, du skulle bara veta vad man kan hitta i soporna!! På shoppingcentrat finns det ett stort torg med en massa barn som springer omkring. Jag hittade en kompis där. Hon fattade inte ett ord av vad jag sa men det gör ju inte Mamsingen eller pappa heller så det jämna ut sig.


Jag försöker lära mig bajsa på toan. Det kommer lite men inte allt. Så en laddning har jag lagt på mattan och två gånger har jag bajsat i våtdräkten när jag har badat. Isch, säger mamma och sen får jag duscha.



 Idag har jag varit lite kinkig och haft lite febe på morgonen. Mamma gav mig Ipren och trodde sen att jag snällt skulle vilja stanna inne hela dagen. Jag fick tok-raseriutbrott och det slutade med att vi fick gå till poolen igen. Jag badade massor och mamma såg bekymrad ut.


Tjillivipp!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0