Trollets betraktelser 14; 5-6 juni

Glömde och berätta något som hände igår. När vi var på läkarmottagningen med pappa så fick vi vänta ett tag i väntrummet. I väntrummet fanns en leksak som jag fick titta på. Om man drog i ett rosa handtag så ploppade det upp en nallefigur. Pappa visade mig genom att lägga handen på handtaget och dra ett par gånger. Sen fattade jag det själv, snacka om att jag är smart.

På tisdagen var vi och kollade mitt dagis. Eller rättare sagt det dagis som mamma vill att jag ska gå på. Pappa blev nyfrälst Montiissori-anhängare, verkar som han insåg hur kul jag skulle kunna ha där. Vi får väl se om jag tas in där.

På eftermiddagen tog vi det lugnt och försökte passa in tider för mat och sova. Och det gick kanonbra, när vi kom till babysimmet var jag på superhumör. Jag tyckte badandet var jättekul, till och med dykningen. Fast pappa gjorde fel. Ha sa inte kommandot i tid så jag hann ju inte ta ett djupt andetag. Men annars sken jag som en sol hela badet.
image16
Onsdagen..... sov länge, ända till nio. Efter lunchen gick mamma och Stinko (jag rullade taxi) till Hmebygdsparken för att träffa Melwin och tant Pernilla. Det kom en annan tjej dit ocksp, Tindra, med sina föräldrar. Efter ett tag dök även pappa upp. Sen åkte vi en sväng in till Helsingborg. När mamma och pappa käkade inne på Ikea så fick jag sitta i en egen stol. Synd att mamma inte hade kameran med sig!

Väl hemma behövde mamma sova en stund, hon drack CocaCola igår kväll och kunde inte somna förrän tre i natt. Så jag terroriserade pappa en stund tills jag somnade. Vaknade vid tio, fick mat och sen tittade jag på Casino Royal. Tycker nog att Windows skärmsläckare är roligare....

Nattinatti

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0